2016-17 kausi, ensimmäinen 21 kierrosta Valioliiga lavastettu "kaksinkertainen punainen tahtoa", Mike Mussina niittaamalla tarpeeksi voittaa pelin, voit sitoa viides mestaruus Manchester City, Tottenham myös kahden ensimmäisen pelin. Mutta lähes "vakio" Bogba kuoppaan, ja antaa Liverpool rangaistuksen, Liverpoolin puolustus on erittäin vakaa, Manchester United Kuanggong ei kanna hedelmää, viime hetkellä, Ibrahim joukosta loimu, tervehtiä pallo tärisee, sitoa peli .Cheap Jalkapallo Neuleet & Jalkapallo Kits alkaen kaikki klubit! Alhainen hinta ja Postikuluja. Aloita ostokset Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Now!

 

Pelin jälkeen se oli aihe: Ibrahimovic ei ole vahvin historiassa 35-vuotiaan tähden? Olen taipuvainen Inzaghi, 37-vuotias voi rikkoa Real Madrid tavoite, mutta 35-vuotias Ibrahimovic johtamaan Valioliigassa maalintekijä luettelossa, tämä 35-vuotias epäonnistuneet. Hulao pois ennen 40-vuotias Lu Bu sota Liu Guan Zhang kolme nuorta, joiden vihollisen kolme päästä ulos. Ibrahim kuten kovaa kangasta, tämä väite oikein.

 

Ibrahimovic debyytti Malm ?, kuuluisuuteen Ajax, vuonna 2004 siirtyä Serie jättiläisiä Juventus alkaen Ajax, jokainen kausi liigassa osaksi tusinaa palloja. Ibrahimovic Riboud lisäksi urheutta, mutta myös non-stop hänen seuran, että hänen taistelevat vahvuus ja luonne, miksei tehokkuutta Real Madrid sitä? On olemassa useita syitä. Ibrahimovic Real Madrid liittyä paras aika olisi Italiassa vuonna 2006, "puhelin ovi" tapahtuman jälkeen, kun Ibrahimovic oli 25-vuotias, Juventus menossa. Ehkä siksi Real Madrid ajatella hänen tavoitteensa tuotanto ja idoli temperamentin kanssa Ronaldinho, Kaka ja jopa Eto'o verrattuna kuilu. Real Madrid himoittu Kaka pitkä, avuton Milan, Kaka, Real Madrid samalla silmäillen vahvempi C Luo, kesällä 2009, Florentino "kaksi palatsi" Real Madrid yksinkertaisesti palkkasi yhdessä, on olemassa kaksi luonnostaan tukossa Ibrahimovic liittyi Real Madrid Road, Ibrahimovic on ollut 28 vuotta old.Buy halpoja Jalkapallo Neulepuserot Premier League, La Liga, Bundesliiga, Serie A, kansainväliset sarjat ja enemmän. Suurin valikoima jalkapallo pelipaidat verkossa. Muokkaa Ruotsi Jalkapallo Pelipaidat mukautettuja tulostusta. Maailmanlaajuinen toimitus.