Ranskan hyökkääjä Griezmann sanoi hiljattain hänen Madrid urheilullinen joukkuetoverinsa Korkki lähetti tekstiviestin kysyä häneltä jotain Mbappe. Hinta pysyy samana !!! Tyyli päivitys? Tilaa Lasten Jalkapallo Paidat parasta aikaa.

 

Koska kausi menestyivät hyvin, Monaco Mbappe sai Deschamps palvelukseen. Kertoi, että 18-vuotias hyökkääjä, aiheutti Real Madridin huomion, ja tiistaina, ranskalainen vastaan ​​Espanjan ystävyysottelun, hänellä on mahdollisuus antaa muille La Liga tähden vasemmalle syvän vaikutuksen. Vaikka Korkki on myös yksi keskikenttäpelaaja Espanjan joukkue, ja hän toivoo tietää enemmän Mbappe. Ostaa Griezmann Pelipaidat Lapsille tallentaa, uudet suorat verkkokaupassa.

 

"Cork lähetti minulle tekstiviestin, haluan nähdä kuinka vahva noin Mbappe" Griezmann sanoi lehdistötilaisuudessa ennen peliä. "Se oli maanantai, ja kerroin hänelle En nähnyt vielä mitään, mutta olin innolla hänelle itse tällä viikolla."

 

"Huomenna nähdä Mbappe, puhumme nuorten pelaajien, mutta olen iloinen, jotka ovat juuri tulleet maajoukkueen nuoria people.We puhui paljon Ranskassa, pojat ovat erittäin kovan harjoittelun, nähdä, että he haluavat tulla Ranskan valtion osa ryhmästä, se on hyvä asia meille.

 

Kun se tulee Espanjan peli, ranskalainen valmentaja Deschamps sanoi: "Tämä on korkean tason peli, vaikka se on ystävyysottelun, mutta Espanjaa vastaan ​​tällaista jalkapallo johtama maa, aina hyvin jännittävää, kuten samaa peliä Italian tai Englannin . "

 

"Viime vuosina olemme aina täyttänyt kentällä, silloin toivomme joukkue on ihana suorituskykyä." Haluatko ostaa uudempi Griezmann Pelipaidat Lapsille sitten Huomioi sivuillamme, päivitämme uuden tuotteen milloin tahansa.

Griezmann og Mbappe der er mere stærkere

Lisää tietoa:http://www.jalkapallokit.com/index.php?route=news/article&news_id=93