Vaikka Zlatanin sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy 1. heinäkuuta tänä vuonna, hän jatkaa hoidon jatkamista joukkueessa. Manchester United voi tarjota hänelle lyhytaikaisen sopimuksen, jos Zlatanin loukkaantuminen palautuu sujuvasti Britannian tiedotusvälineiden mukaan. Tämän vuoden huhtikuun UEFA Europa League 1/4 finaali, Manchester United vastaan ​​Anderlecht, Zlatan pelin lopussa hänen polvi oli traagisesti loukkaantunut. Toivottavasti hän toipuu nopeasti, verkkokaupassamme ostamaan Jalkapallo Pelipaidat Halvalla nauttia alennettuun hintaan, jatkaa tukea Ibrahimovic!

Viime kesänä klubiin liittynyt 35-vuotias Zlatan allekirjoitti yhden vuoden sopimuksen. Hän on parhaillaan kuntoutusharjoittelussa Manchester Unitedin Carrington-tukikohdassa. Jos Zlatanin loukkaantuminen palautuu tasaisesti, Manchester United voi tarjota lyhytaikaisen sopimuksen. Verkkokaupassamme on Zlatan Pelipaidat Halvalla myytävänä, Manchester Unitedin fanit voivat ostaa. Ennen loukkaantumista Zlatan teki yhteensä 28 maalia kaikissa kilpailuissa. Mutta Zlatanin loukkaantumisen jälkeen Manchester United on säilyttänyt matalan profiilin tulevaisuudestaan, ja Zlatan 9. kesäkuuta on listattu seuraavaksi pelaajaksi lähtemästä Premier-liigasta.

On todettu, että korkeasti maksava Zlatan vasta tammikuussa ei todennäköisesti näy pelissä tuomioistuimessa. Hän pysyy Manchester Unitedissa kuntoutuksessa. Vahingon jälkeen United on aktiivisesti huolehtinut Zlatanista. Zlatan sanoi huhtikuussa: "Olen loukkaantunut, minä jätän jonkin aikaa poissa." Kuten kaikki muut pelaajat, aion voittaa kipua ja saada vahvempi kun olen palannut ja tottunut pelaamaan yhdellä jalalla, joten se ei ole iso juttu. Ainoa varmuus on, että päätän jättää eläkkeelle oikeaan aikaan, luopuminen ei ole hyvä valinta. Osta Zlatan Pelipaidat Halvalla ja tukevat häntä pysymään Manchester Unitedissa. "Zlatanin loukkaantumisen jälkeen Unitedin pomo Jose Mourinho haluaa Morataa liittymään Manchester Unitediin ja näkee hänet tärkeimpänä hyökkääjänä ensi kaudella", hän sanoi.

 

Manchester United voi allekirjoittaa lyhytaikaiset sopimukset Zlatanin kanssa

Toistettu alkaen:http://www.jalkapallokausi.com/Manchester-United-voi-allekirjoittaa-lyhytaikaiset-sopimukset-Zlatanin-kanssa