Argentiinan maajoukkueen vakooja kuvia 2018 Venäjän MM-jalkapallo-ottelussa vuotui kesäkuussa. Jos uutinen on luotettava, uusi Argentiinan maajoukkueen 2018 World Cup -kotisarja julkaistaan ​​marraskuussa, ja sitä tullaan käyttämään virallisesti ensi vuoden maaliskuussa. Etsitkö vielä uutta Jalkapallo pelipaidat? Meidän verkkokaupunkimme tarjoaa sinulle parhaan tavaran. Klikkaa verkkokauppaan lisätietoja.

Kuten tavallista, Argentiinan maajoukkueen 2018 MM-jalkapallomaajalle on ominaista taivas-sinisen ja valkoisen pystysuoran raidan kuvio. Odotamme tällä hetkellä, että se palautetaan kapeaan raita-tyyliin. Kuten nyt, 2018 Argentiinan maajoukkueen sarjan shortsit ovat mustia. Hyvä ja halpa Argentiina Jalkapallo Pelipaidat ovat erittäin suosittuja kaupassamme. Vaikka hinta on suhteellisen halpa, mutta laatu on taattu.

Argentiinan maajoukkue 2018 World Cup pois paketti on musta. Hämmästyttävän jalkapallo-paidan päätyyli perinyt 1900-luvun klassikkotekniikan kahdeksankymmentäluvut tai 90-luvulla. Joukkueen sponsorit esittivät äskettäin MM-jalkapallo-paidan enimmäkseen tummilla sävyillä. Argentiinan maajoukkueen uusin jalkapallo-paita on melkein musta. Vuonna 2008 jäljellä oli valkoinen ja sileä yksityiskohdat. Samanlaisia ​​designtyylejä käytetään uudelleen vuoden 2018 jalkapallomaalissa. Oletko tyytyväinen 2018-vuotisen maailmancupin Argentiina Jalkapallo Pelipaidat yksityiskohtiin? Kauppamme asiakaspalveluhenkilöstö vastaa kaikenlaisiin kysymyksiin sinulle. Osallistu monenlaisiin myynninedistämistoimiin, voit nauttia ilmaisista jakelupalveluista.

 

Argentiina 2018 World Cup Kit info Leaked

Toistettu alkaen:http://www.jalkapallokausi.com/Argentiina-2018-World-Cup-Kit-info-Leaked